Bedenktijd & Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product niet bevalt. Of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening en risico. Deze kosten bedragen circa
€ 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

 

Herroepingsrecht

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. De retourzending dient aan het volgende te voldoen:

  • De artikelen moeten ongebruikt zijn;
  • De artikelen moeten in de originele verpakking zitten;
  • De artikelen moeten compleet teruggestuurd worden incl. labels, stickers en andere zaken bijgesloten;
  • Je dient de retourzending zo snel mogelijk aan te melden via info@yourgoodiebag.nl.
  • Na het aanmelden van je retour ontvangt je een retourbevestiging dat meegestuurd dient te worden met het te retourneren product.

 

Herroepingsrecht formulier

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@yourgoodiebag.nl. Ik stuur je het herroepingsrecht formulier toe die je kan invullen. Vermeldt hierop welke producten je wilt retourneren, het referentie/ordernummer, de reden waarom je het product wil retourneren en het bankrekeningnummer waar ik het bedrag op kan terugstorten. De producten kunnen binnen 14 dagen retour gestuurd worden. De kosten van het retourneren zijn voor de koper. Wanneer ik de producten retour heb ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen retour op je bankrekening mits het product in goede orde retour ontvangen is.