Levertijden

Zodra de bestelling klaar is voor verzenden gelieve rekening te houden met een levertijd van ongeveer 3 – 7 werkdagen. Dit omdat de producten met de hand bewerkt en ingepakt worden. Ik wil niemand teleurstellen en daarom geef ik geen “vandaag besteld, morgen in huis” garantie. Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren.

Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden geplaatst, probeer ik dezelfde dag nog te verwerken en waar mogelijk is te versturen. Echter lukt het niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Alleen geldig voor bestellingen in Nederland*. 

 

De verzendkosten bedragen:

Bij alle Kadotassen, Cadeauboxen & GiveAways:             *Altijd standaard een vast tarief van € 3.99 (klein of groot pakket)
Bestellingen boven een bedrag van € 100.00:                  Gratis verzending

 

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van PostNL. Over het algemeen zal de levering de eerstvolgende werkdag
tussen 09:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van levering niet garanderen.