Voor elk cadeau-moment

YourGoodieBag.nl levert verschillende soorten lijnen, zoals Kadotassen, Cadeauboxen en zogeheten GiveAways. Deze lijnen zijn geschikt voor meerdere gelegenheden binnen je bedrijf, zoals:

♦    secretaresse dag
♦    deelname bij beurzen
♦    personeelsfeesten
♦    eindejaarsgeschenken
♦    relatiegeschenken
    en andere cadeau-momenten.

Met YourGoodieBag.nl lever ik hierbij verschillende lijnen, die bovendien met regelmaat aangepast en vernieuwd worden.  Mijn lijnen zijn daarmee altijd veelzijdig, wisselend en per uitstek geschikt voor elke gelegenheid.

 

 

Prijsbewuste kwaliteit en een persoonlijke aanpak

De organisatie van allerlei evenementen en gelegenheden binnen het bedrijfsleven neemt meestal veel tijd in beslag. Het uitzoeken van een geschikt cadeau kan daarbinnen voor veel stress zorgen. Laat mij daarom je volgende cadeau-moment verzorgen. Ik lever in mijn lijnen zorgvuldig geselecteerde producten waarbij prijsbewuste kwaliteit van groot belang is. Verder zijn een persoonlijke aanpak en het gevoel van individuele aandacht voor de ontvanger belangrijke elementen in mijn aanpak.

Waar wacht je nog op?

 

 

Gebruik van het bedrijfslogo

Ik bied bedrijven de mogelijkheid om hun logo in mijn lijnen te verwerken. Over de vorm hiervan kan met mij verder overlegd worden. De combinatie van een logo met een persoonlijk cadeau heeft een sterk herinnerd effect op de ontvanger en zorgt voor een vergrote zichtbaarheid van je bedrijf. Mijn lijnen zijn daarmee ook zeer geschikt voor gelegenheden waarop jouw bedrijf in de schijnwerper dient te staan.

 

Gepersonaliseerde aanpak

Het is mogelijk om in overleg met YourGoodieBag.nl wijzigingen aan te brengen in de inhoud en/of het uiterlijk van een aantal lijnen. Ik zal  daarbij altijd, waar mogelijk, tegemoet komen aan de wensen van mijn klanten. Er kan alleen gevarieerd worden met al bij YourGoodieBag.nl aanwezige producten. Mocht je zelf producten hebben die je toegevoegd wilt zien, dan kan hier met mij over gecommuniceerd worden.

 

Aan de slag met jouw gelegenheid!