Wie is Your Goodiebag?

Leuk dat ik mijzelf mag voorstellen. Mijn naam is Mariska en ik ben een positieve en energieke dame. Tevens ben ik het gezicht achter YourGoodiebag.nl en gevestigd in Delft.

Het idee om dit type producten te gaan leveren aan een groter publiek ontstond oorspronkelijk rond Kerst 2015. In mijn familie is er een recente traditie om voor elk afzonderlijk familielid een cadeau te kopen van rond de 5 euro.

Op deze manier krijgt iedereen met Kerst altijd een aantal leuke cadeaus. Zo ontstaat er een warm en feestelijk gevoel. Bovendien levert het voor zoveel verschillende personen cadeaus uitzoeken tegelijkertijd een interessante uitdaging op voor iedere gever. Ik besloot om met dit idee in mijn achterhoofd, voor de Kerst van 2015, Kadotassen te maken voor onder de kerstboom. Het uiteindelijke resultaat bleek zeer sfeervol en werd goed ontvangen door mijn familieleden.

Uit de geslaagde Kerst is het idee geboren dat deze manier van het geven van cadeaus ook erg leuk is voor andere gelegenheden. Hiermee heb ik dit idee op een grotere schaal weten uit te werken. Wat eerst vooral begon als hobby voor vrienden en kennissen, is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf, waarbij ik mijn kennis en creativiteit sterk ontwikkeld heb.

Verder is het niet alleen gebleven bij het geven van Kadotassen. Dit idee bleek ook uitermate geschikt te zijn voor zowel een kleinere als een grotere versie. Hieruit zijn de Cadeauboxen en de GiveAways ontstaan, waarbij aan verschillende soorten klanten gedacht wordt. Zo zijn er bijvoorbeeld GiveAways voor zowel zakelijke klanten als voor kindergelegenheden beschikbaar. De Cadeauboxen zijn erg leuk bij bijvoorbeeld grotere gelegenheden, zoals  Secretaressedag en-/of Kerstpakketen. De GiveAways doen het zeer goed bij gelegenheden waar een klein aardigheidje op prijs gesteld wordt door je gasten.

Het motto van YourGoodieBag.nl is; Wie wil jij verrassen? Van daaruit kijk ik naar hoe we deze wens het beste samen met jou kunnen invullen. Ik bied daarvoor advies op maat. YourGoodieBag.nl onderscheidt zich onder andere door de persoonlijke service die de klant krijgt. Het is bijvoorbeeld altijd mogelijk om een gesprek aan te vragen waarbij jij als klant je persoonlijke wensen kunt aangeven. De Kadotassen, Cadeauboxen &  GiveAways bieden verder ruimte voor personaliseren en kunnen geleverd worden met een persoonlijke groet.

Creatieve groet,
Mariska

Wie wil jij verrassen?